Karin ter Halle

Mijn naam is Karin ter Halle.

Na het afronden van de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen heb ik vanuit mijn eigen visie en passie voor gezonde voeding in 2008 een eigen praktijk, “Voedingsadviesbureau Rijssen”, opgericht. Sindsdien heb ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van o.a. gezondheid en ziekte en leefstijl en -begeleiding middels het volgen van nascholing en werkervaring kunnen onderhouden en verder kunnen uitbreiden. Ik ben ervan overtuigd dat het streven naar een goede gezondheid altijd begint met het werken aan een passend eet- en leefpatroon.

In verband met uitbreiding van de spreekuurlocaties en om de praktijknaam beter aan te laten sluiten bij mijn motto heb ik in 2011 gekozen voor een nieuwe naam “Diëtistenpraktijk ZO GEZOND!”. Ik zie ernaar uit om jou in mijn praktijk te mogen verwelkomen en te ondersteunen in het bereiken van een ZO GEZOND! eetpatroon. Tot gauw!

Babette van Haare

Mijn naam is Babette. Na mijn afstuderen als diëtist aan de Hanzehogeschool in Groningen kon ik blijven werken op mijn toenmalige stageplaats in een eerstelijns diëtistenpraktijk. Hier heb ik ervaring opgedaan met de begeleiding van cliënten met diverse ziektebeelden en heb ik tevens veel cliënten begeleid die meededen aan het GLI programma van SLIMMER. Begin 2022 heb ik de Post-HBO opleiding Voeding & Diabetes afgerond om diabetici nog beter bij te kunnen staan in hun dieetaanpassingen.

Sinds 1 juli 2022 ben ik werkzaam als diëtist bij ZO GEZOND! Wat ik belangrijk vind is dat een voedingsadvies niet moet voelen als een dieet, maar als een leefstijl! Ik help graag mensen graag bij het vinden van een gezonde leefstijl die aansluit bij hun eigen unieke situatie.